FÖRETAGSKUND

ÖPPETTIDER BUTIK:

Vardagar 9-17 - Lördagar 9-15

SELF STORAGE:

Öppet alla dagar 6-22

KONTAKTA OSS:

Telefon 08-731 69 40

FÖR FÖRETAGSKUNDER ERBJUDER VI

FLERA SMARTA KRINGTJÄNSTER

Ni väljer själv om ni vill använda några av våra servicealternativ enligt följande. Vi kan ta emot ert ankommande gods och se till att det kommer in i ert förråd. Vi kan även hjälpa er med utgående leveranser, ifyllande av fraktsedlar, packhjälp etc. Våra kunder väljer om vi ska avisera leverans via sms, mail eller telefonsamtal. Vi tar hand om era sopor, emballagematerial och tompallar. Behöver ni arkivkartonger utkörda så kan vi både leverera och hämta dessa.

GODSMOTTAGNING


Vi hjälper till med era in- utleveranser, kontrollerar så att godset ej är skadat samt fyller i antal kollin på fraktsedeln.

AVISERING


Vid leverans har vi pirror, truck och palldragare. Ni väljer själva om vi ska avisera leverans via sms, mail eller telefonsamtal.

UTKÖRNING


Behöver ni kartonger utkörda så kan vi både leverera till ert företag och hämta till förrådet efter att ni fyllt de på plats.

PACKHJÄLP


Vi hjälper våra kunder med pack- bärhjälp eller organisera förrådet samt tar hand om sopor emballage och pallar.

VI VILL GE ER BÄSTA TÄNKBARA SERVICE

VAD HAR NI FÖR ÖNSKEMÅL

Skapa ett kundkort så hämtar ni enkelt flyttmaterial, kartonger och vi fakturerar månadsvis. Med vår närhet till Stockby Återvinningscentral så kan våra kunder enkelt slänga fraktemballage mm. Har ni ej tid för detta själva så hjälper vi er med det. Vi har ett brett kontaktnät om ni behöver hjälp med med både stora och små transporter. Hör av er till oss så berättar vi mer. Vår servicebutik har ej lunchstängt.

FÖR HANTVERKAREN


"Som snickare kan jag hyra förråd där jag är för stunden. Bra accesstider gör att jag kan komma åt förrådet både tidig morgon, kvällar och helger".


ARKIVFÖRVARING


"Vi flyttade vårt arkiv till ett externt förråd hos Lidingö Förrådscenter. Det fungerar väldigt bra då de både kan hämta och lämna arkivkartonger på vårt företag. Lättillgängligt alla dagar i veckan.".

LAGERFÖRRÅD


"När vi får leveranser så blir det mycket emballagematerial och pallar som förut blev stående och tog dyrbar yta. Som företagskund tar Lidingö Förrådscenter hand om detta åt oss så vi kan koncentrera oss på våra kunder".