PRIVATKUND

ÖPPETTIDER BUTIK:

Vardagar 9-17 - Lördagar 9-15

SELF STORAGE:

Öppet alla dagar 6-22

KONTAKTA OSS:

Telefon 08-731 69 40

VI FINNS CENTRALT PÅ LIDINGÖ

FÖRRÅDSVÄGEN 13

Lidingö Förrådscenter är ett centralt beläget Self Storage Center på Lidingö. Genom erfarenhet och kunskap kan vi möta våra kunders förväntningar och leverera det som kunden efterfrågar. Våra hörnstenar i verksamheten är Säkerhet, tillgänglighet och service.

Hör av er till oss så hjälper vi er.

GRATIS SLÄPVAGN


Låna någon av våra två gratissläp. Vi samarbetar med Freetrailer. Klicka på bilden för att boka din släpvagn.

HITTA TILL OSS


Vi finns på Förrådsvägen 13 på Lidingö. Buss 201 från Kottla station eller Ropsten. Hållplats Hantverksbyn, gå ca 5min.

INFO VIDEO


Våra förråd är videoövervakade, larmade och tempererade. Förråden finns i storlekar från

1-30kvm. Takhöjd ca 2,5m.

KONTAKTA OSS


Med lång erfarenhet inom Self Storage branschen hjälper vi er gärna under flyttprocessen. Vi har flera samarbetspartners.

HYR FÖRRÅD I OLIKA STORLEKAR

VID OLIKA BEHOV

Hyr förråd 1-30kvm på kort eller lång tid. Ni kan flytta in i ert förråd oavsett vilken dag det är och givetvis betalar ni endast från denna dag. Alla kunder hyr sina förråd tills vidare. Ni kan byta till större eller mindre förråd i mån av plats. När behov ej längre finns så meddelar man oss senast den 15:e i varje månad för att kunna flytta ut till slutet av samma månad. Nedan finner ni olika situationer när våra kunder behöver hyra förråd.

PERMANENTFÖRRÅD


"När vi fick vårt andra barn så ville vi inte flytta från vår fina trea. Vi trivdes så bra med grannarna och ville inte flytta. Lösningen blev att sätta upp en mellanvägg i ett av rummen och hyra ett externt förråd. Detta är nu en del av vår boendekostnad".

SÄSONGSPRYLAR


"Att hyra ett förråd för mina båtdynor, segel, tampar mm har fungerat utmärkt. Då jag bor lite trångt och inte vill ställa ner allt i källarförrådet pga fukt och inbrott. Jag har även plats för vinterdäcken i förrådet".

NYBYGGNAD


"Vi hade hört mycket om saker som stjäls från byggarbetsplatser och fick tipset att förvara vitvaror mm i ett förråd under byggtiden. Snickarna kunde hämta saker i förrådet allt eftersom och sakerna stod säkert och övervakat".